CarrefourSa yağ ve kırmızı et fiyatlarını dibe çekti: Zincir markette uzun kuyruklar oluştu!

2021 yılının sonlarına doğru yaşanan döviz kuru artışlarından doğrudan etkilenen yağ ve kırmızı et fiyatları, birçok vatandaşın alım gücünün düşmesi sebebi ile ulaşılamaz bir kategoride yer almaya başladı. Bu noktada CarrefourSa Market ayçiçek yağı ve kırmızı et fiyatlarına yapmış olduğu indirimler ile zincir marketler arasından sıyrılmayı başardı.

CarrefourSa Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen zincir marketlerden biri olan CarrefourSa, bünyesinde satışa sunmuş olduğu farklı marka yağların indirimli fiyatları ile dikkat çekmeyi başardı.

CarrefourSa 2022 yılının ikinci haftasında, bünyesi dahilinde satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağlarının fiyatlarını şu şekilde belirledi:

CarrefourSa Dana Eti Fiyatları Güncellendi

Son zamanlarda vatandaşın almakta en çok zorlandığı temel gıdalar arasında yer alan kırmızı et fiyatları, bu hafta itibari ile CarrefourSa’da yüzde 18’e varan indirimli fiyatlar ile satışa sunulacak. CarrefourSa’nın dana eti ürünleri için belirlemiş olduğu fiyatlar şu şekilde:

2022 CarrefourSa Güncel Kuzu Eti Fiyatları

CarrefourSa Market, bu hafta itibari ile kuzu eti fiyatlarında da güncelleme yaptığını duyurdu. Zincir market, yeni kuzu eti fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version