Çaykur Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunduğunu duyurdu!

Çaykur, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikaları için Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu 200 geçici çay eksperi alımı için ilana çıkmıştı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 79 kişilik kontenjan açıkta kaldığı bildirildi. Buna göre İşe girmek isteyen işçi adayları İŞKUR üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Çaykur işçi alımı için duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, işe girmek isteyen işçi adaylarının 24 Mayıs 2021 ile 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında başvuruda bulunması gerektiği bildirildi.

Söz konusu duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

İş başvurusunda bulunacak geçici çay eksperi adaylarının; MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmaları gerekmekte olup KPSS şartı aranmayacaktır. İşe girmek isteyen işçi adayları 24.05.2021 – 28.05.2021 tarihleri arası 5 işgününde İş Kurumu İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir. Teşekkülümüze bağlı Cumhuriyet Çay Fabrikası için ilana çıkılacak olup akabinde başvuruları kabul edilen çay eksperi adayları için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre işlemler tesis edilerek Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerindeki ihtiyaçlı fabrikalarımıza işe girmeye hak kazananların dağıtımı yapılacaktır.

Exit mobile version