Spor

Çaykur Rizespor’da yoğun istek üzerine Emre Belözoğlu!

Altay yenilgisi sonrası teknik direktör Bülent Uygun ile yolları ayrılan Çaykur Rizespor, hafta sonunda oynayacağı Medipol Başakşehir maçına kadar teknik direktör sorununu çözmeyi hedefliyor. Süper Lig’de geride kalan 6 haftada sadece 1 puan alabilen Çaykur Rizespor son oynadıkları Altay maçından sonra  Bülent Uygun ile yollarını ayıran takımın teknik adam arayışında Emre Belözoğlu gündeme geldi.

Pazar günü Medipol Başakşehir mücadelesine çıkacak olan  Çaykur Rizespor’da şimdilik Altyapı Koordinatörü Fedayi Aksoy yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul deplasmanına yeni teknik direktörle gitmek isteyen takımda bir çok isim üzerinde değerlendirme yapan yönetim, teknik direktör sorununun bugün çözüme kavuşturulabileceği söyledi.

Emre Belözoğlu

Çaykur Rizespor yönetiminin, taraftarların yoğun istek ve baskı üzerine teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu ismini yeniden gündeme aldığı öğrenildi. Çaykur Rizespor taraftarları, takımın başında görmeyi istediği Emre Belözoğlu konusunda kendi içerisinde değerlendirme yapan yönetim, genç teknik adam ile masaya oturabileceği ifade edildi.