Personel Alımı

ÇAYKUR’dan Büyük İstihdam Hamlesi: 1.072 Personel Alımı ve Kura Çekimi Detayları!

ÇAYKUR, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 1.072 kişilik personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu ve alımların kura çekimi ile yapılacağını açıkladı. İşte, alımların detayları ve kura çekimi tarihi...

Alım Yapılacak Kadrolar

ÇAYKUR’un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan fabrikalarında görevlendirilmek üzere çeşitli pozisyonlarda toplamda 1.072 mevsimlik işçi alımı yapılacak. Bu alımlar kapsamında; 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi ve 17 eski hükümlü geçici işçi istihdam edilecek.

Başvuru Süreci ve Kura Çekimi

ÇAYKUR işçi alımı için yapılan başvurular 26 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında tamamlandı. Başvurular, e-Devlet, Alo 170 ve İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirildi. Kura çekimi ise 14 Mayıs tarihinde Rize Gençlik ve Spor Salonu’nda noter huzurunda yapılacak. ÇAYKUR’un gerçekleştireceği bu büyük istihdam hamlesi, bölgedeki ekonomiye ve iş gücü piyasasına önemli katkılar sağlayacak. Kura çekimi ile belirlenecek olan yeni çalışanlar, ÇAYKUR’un faaliyetlerine destek olacak ve Türkiye’nin önemli çay endüstrisinin gelişimine katkı sağlayacaklar. Takipte kalın, 14 Mayıs’taki kura çekiminin sonuçlarını öğrenmek için!