Cebinde CardFinans kartı bulunanlar dikkat: 200 TL’ye 100 TL kazanacaksınız!

Yeni dönemde artan ürün fiyatlarına karşın çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, bu sayede hem kendi müşteri sayılarını arttırmayı hem de vatandaşların dara düşmüş olan bütçelerine destek olmayı hedefliyorlar. Bu hedef doğrultusunda yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran son banka ise QNB Finansbank oldu. Banka, CardFinans kullanıcıları için geçerli olan alışveriş kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Alışveriş Kampanyası 2022

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine bağlı olarak zamlanan ürünlere karşın bütçesi sarsılan vatandaşlara destek olacağını açıklayan QNB Finansbank, bu açıklamasının ardından alışveriş kampanyasını duyurdu.

QNB Finansbank’ın CardFinans kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasına göre 20 Mayıs tarihine kadar karekod veya mobil temassız ödeme aracılığı ile yapılacak olan 200 TL ve üzeri tutarlı alışverişlere 10 TL, toplamda 100 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

QNB Finansbank Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

QNB Finansbank’ın CardFinans kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 TL kazanımlı alışveriş kampanyası, yalnızca bireysel CardFinans kullanıcıları için geçerlidir. Kampanyadan, asıl karta bağlı olan ek kartlar da faydalanabilmekte olup, Enpara kart sahipleri para puan kazanamamaktadır.

Alışveriş kampanyası kapsamında kazanılan para puanlar, en geç 1 Haziran tarihine kadar hesaplara aktarılmaktadır. Banka 19 Haziran’a kadar kullanılmayan para puanları, hesaplardan geri almaktadır.

QNB Finansbank Alışveriş Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank’ın CardFinans kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 TL kazanımlı alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, ek bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. 20 Nisan- 20 Mayıs tarihleri arasında yapılan harcamaları karekod veya temassız mobil ödeme aracılığı ile yapan tüm müşteriler, ilgili kampanyadan para puan kazanabilirler.

Exit mobile version