Ekonomi

Cebinde ING Bank kartı taşıyanlar dikkat: 22 TL’niz 7 bin TL olacak!

Ekonomi piyasalarında gözlenen dalgalı hareketler, gündelik hayat şartlarını olumsuz etkilemeye başladı. Piyasaların hareketliliğinden ötürü bir gün satın aldığını ikinci gün aynı fiyattan satın alamayan vatandaşlar, bu durum karşısında nakit arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren ING Bank, kendi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’tan Taksitli Nakit Avans Hizmeti!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak hizmet veren ING Bank, yeni dönemde gündelik ihtiyaçlara yönelik güncel kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni dönemde ortaya çıkan zorlayıcı ekonomik koşullar çerçevesinde yeni bir hizmet geliştirdiğini duyuran banka, “taksitli nakit avans” ismini verdiği hizmetini detaylarını paylaştı.

ING Bank tarafından geliştirilen ve detayları bankanın resmi internet sitesinde paylaşılmış olan nakit avans hizmetinden, yalnızca ING Bank’ın kredi kartı kullanıcılarının yararlanabileceği, herhangi bir iletişim kanalı aracılığı ile banka bünyesine yeni dahil olacak müşterilerin de söz konusu hizmete başvurabilecekleri bilgisi kaydedildi.

ING Bank Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

ING Bank’ın kendi kredi kartı kullanıcıları için geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmetinin detayları belli oldu. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak belirledi. Söz konusu hizmetten 7 bin TL tutarında avans çekmek isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı 668 TL, vade sonunda geri ödenecek olan toplam tutar ise 8 bin 21 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Nakit Avans Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 12 ay azami vadeli taksitli nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen ING’li müşteriler, bankanın ATM noktaları, mobil uygulaması ya da internet bankacılığı kanalı ile hizmet başvurusunda bulunabilirler.