Cebinde İş Bankası kartı olan emekliler dikkat: 500 TL tanımlanacak!

Türkiye İş Bankası emekli promosyonu kampanyasından sonra yeni bir emekli kampanyasına daha imza attığını duyurdu.

Türkiye İş Bankası Emekliye Çip Para Kazandıracak!

Türkiye İş Bankası yeni döneme girilmesi ile birlikte açıklamış olduğu emekli promosyonu kampanyasından sonra emekli müşteri sayısını arttırabilmek ve bu vesile ile de gelişen zorlu ekonomik şartlara karşın emekliye ek gelir sağlayabilmek adına yeni bir kampanya daha geliştirdiğini açıkladı.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan yeni emekli ek ödeme kampanyasına göre emekli maaşı hesabı hali hazırda banka bünyesinde bulunan tüm mevcut müşterilere, emekli yakınını banka bünyesine dahil etmesi durumunda 250 TL, toplamda 500 TL tutarında ek ödeme verileceği bildirildi.

Türkiye İş Bankası Emekliye Karşılıksız Ödeme Yapacak!

Türkiye İş Bankası, yeni yıla girildiği an ilan etmiş olduğu emekli promosyonu kampanyası için son çağrıyı yaptı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 30 Haziran tarihine kadar maaş hesabını kurum bünyesine transfer eden tüm yeni müşterilere, şu tutarlarda karşılıksız ödeme yapılacağı bildirildi:

Türkiye İş Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen emekli promosyonu kampanyasından fayda sağlayabilmek için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmesi, ek ödemelerin alınması için yeterlidir.

Türkiye İş Bankası’nın düzenlediği 500 TL üst limitli ek kampanyadan yararlanmak için Maximum Mobil uygulamasından bir referans kodunun alınması ve ilgili kodun, banka bünyesine transfer olacak olan yakın ile paylaşılması gerekmektedir. Yakının REFERANS yazıp bir boşluk bırakıp kodu yazması ve 4402’ye kısa SMS göndermesi, kampanya kapsamında 250 TL kazanılabilmesi için yeterlidir.

Exit mobile version