Gündem

Cebinde ıslak mendil taşıyanlar hemen okusun: Şok olacaksınız!

Cebinde ıslak mendil taşıyan vatandaşların okuması gerekiyor… Ağzınız açık kalacak! Islak mendilinize limon sıktığınız zaman koltukaltınıza sürdüğünüzde ortaya çıkan mucizeye inanamayacaksınız.

Koltukaltı kokusu için tonlarca para harcamaktan vazgeçin. Islak mendil ve limon ikilisi hayat kurtaracak. Birçok stres, yorgunlukta ortaya çıkan ter kokusu ortadan kalkacak. Peki o nasıl olacak? İşte detaylar

İNANILMAZ BİR İKİLİ

Egzersiz, heyecan, stres, fiziksel olarak yorgunluk, aşırı baharat tüketimi gibi durumlarda vücutta terleme artar ve toksinler dışarıya atılır. Genelde yaz aylarında daha fazla terlediğimizi düşünürüz ancak kışları da insan vücudu terler.

Bu terlemeler istenmeyen kokulara neden olur. Ne kadar parfüm sıksakta bu kokular kolay kolay geçmez. Ancak size önereceğimiz bu yöntem ile ter kokularından anında kurtulacaksınız. İki malzeme ile mükemmel sonuç. İşte limon ve ıslak mendilin inanılmaz faydaları…

PARANIZI DEODORANTLARA DÖKMEYİN

Çoğu kişinin metabolizması hızlı çalışır ve bu nedenden dolayı ufak adımlarda bile su gibi terler. Bu terlemeler istenmeyen koku ve koltuk altı lekelerine neden olur.

Hem ter kokusundan hem de ter lekelerinden kurtulmak istiyorsanız bu yöntem tam size göre. Islak mendil ve limonun inanılmaz etkisine tanık olun. Parfüm ve deodorantlara tonlarca para vermenize gerek kalmayacak.