Cebinde Ziraat Bankası kartı olan emeklilerin dikkatine: Alışveriş harcamalarınıza 200 TL indirim tanımlanacak!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde pahalılaşan ürünlere karşın emekli vatandaşlara destek olacağını duyurdu. Banka 200 TL indirim kazanımlı emekli alışveriş kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyası 2022

Ziraat Bankası yeni dönemde emekli müşterileri için düzenlemiş olduğu kampanyalara ek, bir kampanya da hazırladığını duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruya göre hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği olan bireysel Bankkart aracılığı ile yapılan 500 TL’lik optik, giyim, market, sağlık, kafe, restoran harcamalarına 50 TL, toplamda 200 TL tutarında lira hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri için özel olarak düzenlemiş olduğu 200 TL tutarında Bankkart Lira kazanımlı alışveriş kampanyası, kişiye özeldir. Bir kişi, birden fazla kartı olmasına rağmen yalnızca bir kereliğine kampanyadan fayda sağlayabilmektedir.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan emekli alışveriş kampanyası kapsamında kazanılmış olan hediye liralar, 7 Temmuz tarihinde hesaplara aktarılacaktır. Alışverişlerin ek kart ile yapılmış olması durumunda ise hediye lira tanımlaması, esas karta yapılacaktır.

Ziraat Bankası Emekli Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri için özel olarak düzenlemiş olduğu 200 TL tutarında Bankkart Lira kazanımlı alışveriş kampanyasına hem bankanın mobil uygulaması hem de SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyaya mobil uygulama aracılığı ile katılmak isteyen vatandaşların uygulama içerisinde yer alan “kampanyalar” kısmından katılım onayı vermeleri gerekmektedir.

Bankanın ilgili kampanyasına SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlamak isteyen emekli müşterilerin, bankaya kayıtlı olan cep telefonları aracılığı ile KAZAN yazıp 4757’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version