Magazin

Çekiç ve Gül Behzat Ç dizisinin okuma provaları tamamlandı! Dizinin ilk fragmanı olay yaratırken, oyuncu kadrosu kesinleşti!

Yayın hayatına 19 Eylül 2010 tarihinde Star TV ekranında başlamış olan Behzat Ç. dizisi, kısa süre içerisinde fenomen bir diziye dönüşmeyi başardı. Oyuncu kadrosunun kalitesi, dizide işlenen konuların güncel hayattan seçilmesi ve gündeme dair eleştirileri içerisinde barındırıyor olması ve daha pek çok faktör çerçevesinde seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Behzat Ç. dizisi, bir süre sonra ekranlara vedası ile hayranlarını derinden yaralamıştı.

Dizinin ana akım medyadan ayrılmasından sonra sıklık ile dizi oyuncularına yeni bölümler için baskı yapan izleyiciler, dizinin Blu TV’de yeni bölümleri ile yer almasını sağlamış ancak yaşadıkları mutluluk kısa sürmüştü. Behzat Ç. karakterine hayat veren usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yeni senaryonun yeterli olmadığını bu sebeple de çekimlerin sonlandırıldığını açıklamıştı.

Dizinin sonlanmasının üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen her fırsatta dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi adına sosyal medya hesaplarından çağrılarda bulunan dizi hayranları, bir kere daha galip geldi. Dizinin yeni bölümleri için okuma provaları başladı, fragman yayınlandı.

Erdal Beşikçioğlu Müjdelemişti!

Geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda Behzat Ç’nin yeni bölümlerinin çekileceğini müjdeleyen Erdal Beşikçioğlu, bu kez yeni senaryonun içine sindiğini ve kadroda bir değişikliğin olmayacağını açıklamıştı.

Okuma Provaları Bitti!

Geçtiğimiz günlerde dizi kadrosuna dahil olan yeni isimlerin de katılımları ile gerçekleştirilen okuma provaları, nihayet sonlandı. Dizinin çekimlerine çok kısa zaman içerisinde başlanacağı ve yeni sezona yetişeceği tahmin ediliyor.

Yeni Kadro Belli Oldu!

Genel olarak son kadrosunu muhafaza etmeyi başaran Behzat Ç. dizisi, şu kadro ile izleyicinin karşısına çıkacak:

Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Ayça Eren, Ege Aydan, Mehmet Ali Nuroğlu, Güven Kıraç, Esra Ronabar, Evliya Aykan, Burak Dakak, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu.