Cem Yılmaz’dan Çağlar Çorumlu’ya övgü dolu sözler: Yaptıkları neydi öyle, hakkı asla ödenmez!

Birçok dizi ve film projesinde yer alan ancak Türkiye genelinde, Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür isimli komedi programı sayesinde tanınan ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, son olarak Cem Yılmaz ile birlikte Erşan Kuneri dizisinde rol aldı. Çorumlu’nun dizinin bütününde sergilediği oyunculuk performansı seyirci tarafından beğenilirken, dizinin üçüncü bölümünde canlandırdığı Nazlı isimli kadın karakteri Çağlar Çorumlu’ya büyük alkış getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Ercan Saatçi’nin “Çok Akustik” isimli yeni programının ilk konukları olan Cem Yılmaz ve Zafer Algöz hem Erşan Kuneri’ye hem de Çağlar Çorumlu’nun oyunculuk performansına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz Çağlar Çorumlu’ya övgüler yağdırırken, Çorumlu ile nasıl tanıştığını da ilk kez anlattı.

Erşan Kuneri İzlenme Rekorları Kırdı!

Dijital platformlardan olan Netflix’te yayınlanan ve 8 bölümünün her biriminde kısa bir film seyri yaşanmasını sağlayan Erşan Kuneri, izlenme rekorları kırdı. Dizi, uzun bir süre boyunca Netflix’in en çok izlenen yerli dizileri listesinde birincilik koltuğunda oturmayı başardı.

Meğer Ozan Güven Tanıştırmış!

Ercan Saatçi’nin sunduğu Çok Akustik isimli programın ilk bölümüne usta oyuncu Zafer Algöz ile katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, rol arkadaşı Çağlar Çorumlu ile nasıl tanıştığını anlattı. Pek Yakında filminden çok önce Ozan Güven’in kendisinin yanına geldiğini ve “TRT’de yayınlanan dizide çok parlak bir çocuk var” diyerek Çağlar Çorumlu’yu önerdiğini ifade eden Yılmaz, o günden beri Çorumlu ile çalışmaktan zevk aldığını belirtti.

“Hakkı Ödenmez!”

Kısa süre içerisinde izlenme rekorları kıran Erşan Kuneri’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu’nun oyunculuğuna değinmeden geçemedi. “Dizide yaptıkları neydi öyle, hakkı ödenmez” diyen Yılmaz, Erşan Kuneri’nin bu kadar izlenmesinde Çağlar Çorumlu’nun katkısının da büyük olduğuna dikkat çekmiş oldu.

Exit mobile version