Cenk Eren Tarkan sempatizanlarına yüklendi: “Bu bekleyip, pozisyon alan sonracılar çok sevimli ve samimiler!”

Ülkemizin değerli seslerinden birisi olan ve yıllardır müzik piyasasında performans sergileyen Cenk Eren, son günlerde magazin gündemini oldukça meşgul eden Gülşen’in tutuklanması konusu hakkında yeni bir paylaşım yayınladı. Meslektaşının tutuklanmasına tepki gösterdikten hemen sonra yeni bir paylaşım daha yayınlayan Eren, kafaları karıştırdı. Eren’in kimi veya kimleri hedef aldığı merak konusu oldu.

CENK EREN’DEN MESLEKTAŞINA DESTEK!

İki gün önce nisan ayında vermiş olduğu konserde İmam Hatip mezunlarına ilişkin söylediği sözlerden ötürü gözaltına alınan ve hızlı bir şekilde hakkında tutuklama kararı verilen ünlü şarkıcı Gülşen, sosyal medyada ve gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Gülşen’in hakkında verilen karara tepki gösteren vatandaşların yanı sıra birçok ünlü isimden de meslektaşlarına destek paylaşımı geldi. Gülşen’in tutuklanmasına tepki gösteren isimlerden birisi de Cenk Eren oldu.

Cenk Eren Instagram hesabında Gülşen ve oğlu Azur’un fotoğrafını paylaşarak ünlü şarkıcının bu kararı hak etmediğine dikkat çekti.

CENK EREN’DEN KAFALARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM!

Gülşen’e verdiği destekten sonra dün akşam Instagram hesabının hikayeler kısmından yeni bir paylaşım yapan Cenk Eren, kafaları karıştırdı. Cenk Eren’in paylaşımına birçok kişi anlam veremezken Eren paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bugün toplumu ilgilendiren olaylarda hemen hemen herkes Tarkan’ı bekliyor. Tarkan çok kıymetli ve duyarlı “ama’lı, fakat’lı ya da direkt” mesaj atanlar var değil mi? Ya da şöyle diyelim Tarkan’dan önce Tarkan’dan sonra. Bu bekleyip, pozisyon alan sonracılar çok sevimli ve samimiler.”

KİMİ HEDEF ALDIĞI MERAK KONUSU OLDU!

Cenk Eren’in Tarkan üzerinden yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler birçok sosyal medya kullanıcısının ve magazin yorumcusunun kafasını karıştırdı. Eren’in sözleri ile kimleri kastettiği merak konusu oldu.

Exit mobile version