Cep telefonu hattı faturalı olanlar dikkat! 6 ay boyunca ücretsiz olacak

Yapı Kredi Bankası, cep telefonu faturalarını bedava ödemek isteyen müşterileri için yeni bir kampanya başlattı ve bu kampanya hakkında yapılan duyuruda Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanarak bankanın sunduğu avantajlardan yararlanmak isteyenler için büyük bir fırsat sunulduğu bildirildi.

AY SONUNA KADAR BAŞVURUN

Konu ile ilgili olarak Yapı Kredi’nin cep telefonu faturası kampanyası, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı ifade edilerek kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, “SUPERFATURA” kodu ile yeni müşteri olunması gerektiği ve kampanya sadece bu tarihler arasında Yapı Kredi Mobil üzerinden ilk defa müşteri olanlar için geçerli olduğu ifade edildi.

Yeni Yapı Kredi müşterileri, müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunması gerektiği ifade edilerek kredi kartı başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanırsa ve kart kullanıma açılırsa, kampanya kapsamında cep telefonu faturası bedava ödeneceği ve başvuruda bulunan müşterilerin, müşteri olma adımında aldıkları kampanya kodunu referans kodu alanına girmeleri gerektiği bildirildi. Ayrıca kod girilmeden müşteri olanlar kampanyadan yararlanamayacağı da hatırlatıldı.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri cep telefonu fatura talimatını 31 Temmuz 2024 tarihine kadar vermesi gerektiği ancak, kampanya yalnızca yeni tanımlanan fatura talimatları için geçerli olacağı ve daha önce tanımlı olan talimatların iptal edilip yeniden verilmesi durumunda, kampanya kapsamına dahil edilmeyeceği aktarıldı.

Kampanya süresince verilen her fatura talimatı, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında kredi kartı ile otomatik olarak ödenmesi gerektiği bildirildi ve fatura tutarının en fazla 300 TL’si, müşterinin yeni açtığı kredi kartına indirim olarak yükleneceği kampanya süresince verilen talimatların, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olması gerektiği paylaşıldı.  Aynı abone numarası için birden fazla otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda, yalnızca bir tanesi ödüllendirilecektir.

ÖDÜL AYRINTILARI

Kampanya kapsamında, altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatları kampanya dönemi içinde tekrar verilse dahi ödüllendirilmez. Ayrıca, birinci derece yakınlar adına verilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının iptal edilip tekrar verilmesi durumunda da ödül verilmeyecektir. Ödüllendirme için, ödüllendirme tarihinde müşterinin en az bir adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Kampanya dahilinde yalnızca cep telefonu faturası talimatları ödüllendirileceği ifade edilerek Hızlıcep talimatları bu kampanya kapsamına dahil edilmemesi gerektiği kampanyadan yararlananların, cep telefon faturası talimatının ödüllendirilmesi her ayın 10’una kadar yapılacak ve kredi kartına indirim olarak yükleneceği vurgulandı. İndirimin karta yansıması ise 2 iş gününü bulabilir. Talimat iptal edildiğinde, karta yüklenen artı bakiye geri alınacaktır.

Exit mobile version