Ekonomi

Cep telefonu kullanıcılarına, sevindiren haber: Sorgulayan herkese, 10 bin TL tutarında nakit desteği sağlanacak! 2022 nakit destekleri

2021 yılının kasım ayından itibaren yükseliş trendine giren dolar kuru, aralık ayının gelmesi ile birlikte 18 TL’lik rekor seviyesini görmüştü. Dolar kuruna paralel olarak euro kuru ve diğer kurlar, ayrıca altın piyasası da bu zamana kadar görmedikleri değerleri test etmişlerdi.

Geçtiğimiz yılın son haftalarında döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan bu olumsuz gelişmelerden sonra, gündelik hayatta tüketilen pek çok ürüne yüksek oranlarda zamlar yapıldı. Yeni yıla girilmesi ile birlikte, yapılan ürün zamlarının bir nebze de olsa geri alınacağı konusunda beklentiye giren vatandaşlar, piyasaların dalgalı hareketlerine devam etmesinden sonra hayal kırıklığına uğradılar.

Tüm bu gelişmelerden sonra alım gücü düşen ve doğal olarak da nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar, çareyi bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinde buldu. Ancak yükselen kredi faiz oranları da vatandaşların, konu ile ilgili olarak net bir çözüme ulaşmalarını engelledi. Bir süredir nakit çıkmazında olan vatandaşların yardımına ise 3 banka yetişti. Bankalar, cep telefonu kullanan ve SMS atabilen her vatandaşın yararlanabileceği, ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştılar.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşların yüzünü güldüren, yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. 40 bin TL’ye kadar hızlı kredi imkânı sağlayan banka, kredi detaylarını şu şekilde paylaştı:

  • Faiz oranı: %1,55
  • Aylık taksit: 1.534,25 TL
  • Vade: 36 ay

Yukarıda detayları belirtilmiş olan Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için cep telefonlarınızın SMS kısmından sırası ile KREDI, kimlik numarası, doğum tarihi (gün/ay/yıl), aylık gelir bilgilerini yazarak, 5724’e SMS atmanız yeterli.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi 2022

Özel bankalardan biri olan İş Bankası, yeni dönem kredi kampanyasını şu şekilde açıkladı:

  • Faiz oranı: %1,95
  • Aylık taksit: 414,07 TL
  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade: 36 ay

Yukarıda detayları belirtilmiş olan İş Bankası ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için cep telefonlarınızın SMS kısmından sırası ile NAKİT, kimlik numarası, kredi tutarı, doğum tarihi (gün/ay/yıl) bilgilerini yazarak, 4402’ye SMS atmanız yeterli.

Yapıkredi Bankası İhtiyaç Kredisi 2022

Yapıkredi bankası, yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını şu şekilde belirledi:

  • Faiz oranı: %2,94
  • Aylık taksit: 494,83 TL
  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade: 36 ay

Yukarıda detayları belirtilmiş olan İş Bankası ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için cep telefonlarınızın SMS kısmından sırası ile bireysel, kimlik numarası, aylık gelir, doğum tarihi (gün/ay/yıl) bilgilerini yazarak, 4411’e SMS atmanız yeterli.