Ekonomi

Cep yakan araç fiyatlarına, kamu kurumundan avantajlı çözüm: Başvuran herkes, ikinci el araç sahibi olacak kadar nakit hizmeti alabilecek! 48 ay vade, 3 ay ödeme erteleme…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri ve çip krizi sebebi ile artan taşıt fiyatlarına, Vakıfbank’tan ikinci el taşıt kredisi duyurusu ile destek geldi.

Araç Satın Alacaklara Vakıfbank’tan İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyası!

Ülkemizin önde gelen kamu kurumlarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu, geliştirmiş olduğu düşük faizli ikinci el taşıt kredisi kampanyası ile destekleyen banka, ilgili kampanyanın detaylarını paylaştı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurusu yapılmış olan ikinci el taşıt kredisi kampanyasının azami vade sayısı 48 ay olarak belirlendi. Banka, aracın taşıt fiyatına göre sunacağı azami nakit hizmeti tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • 0- 400.000 TL aralığına: Araç fiyatının 70’ine kadar,
  • 400.001- 800.000 TL aralığına: Araç fiyatının yüzde 50’sine kadar
  • 800.001- 1.200.000 TL aralığına: Araç fiyatının yüzde 30’una kadar
  • 1.200.001- 2.000.000 TL aralığına: Araç fiyatının yüzde 20’sine kadar

Vakıfbank İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan 48 ay vadeli, 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu belli oldu. Banka 48 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranı karşılığında çekilecek olan 100 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını, 3.199,46 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan 48 ay vadeli, 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyasından faydalanarak kendi aracına sahip olmak isteyen vatandaşların, kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvuru esnasında kimlik kartı, gelir belgesi, kredi hizmetine konu olan araca ilişkin evraklar ve bankanın gerekli görmesi halinde diğer evraklar ibraz edilmelidir.