Ekonomi

CEPTETEB ihtiyaç kredisi ile 3 ay geri ödemesiz 75 bin liraya kadar veriliyor!

Türk Ekonomi Bankası tarafından CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında kredi kullanıldığında 3ay geri ödemesiz dönem olduğu belirtildi ve toplam 36 ay vade imkanı sağlanacağı ifade edildi.

TEB tarafından kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Nakde ihtiyaç duyduğunda veya harcamaların arttığında, CEPTETEB’in 36 aya kadar %1,45’ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinden bile kalkmadan hemen başvurabilirsin.” denildi.

KREDİNİN DETAYLARI

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi; bireysel kredi ihtiyacın olduğu anda tek tıkla hesabına aktarabildiğin bir tüketici kredisi olduğu belirtilerek şubeye gitmeden, sıra beklemeden kredi çekilmesine olanak sağlandığı bildirildi. Bu kredi kampanyasında 75 bin liraya kadar kredi kullanılabileceği ifade edilerek 18-65 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’nin aylık eşit taksitler halinde ödenebileceği vurgulandı.

FAİZ ORANLARI VE VADE SAYISI 

Söz konusu kredi kampanyası ile faiz oranı yüzde 1,45 olarak belirtildi. 10 bin lira kredi 36 ay vade ve yüzde 1,45 faiz oranı kapsamında 52,50 lira tahsis ücreti ile sigorta masrafı 321 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Kredi başvuruları hakkında yapılan açıklamada “Hemen Başvur” butonuna tıklaman ve karşına çıkan bilgilerin doldurulması gerektiği ifade edildi. TEB ya da CEPTETEB müşterisi olunmasa bile krediye başvuru yapılabileceği belirtildi ve şu ifadelere yer verildi:

“Başvurun onaylandıktan sonra, ziyaret için uygun olduğun yer ve zamanda CEPTETEB Müşteri Danışmanı tarafından ziyaret planlanır. CEPTETEB Müşteri Danışmanımız, istediğin gün, yine senin istediğin yere gelir. Böylece kredi işlemlerin anında tamamlanmış olur.

Eğer TEB veya CEPTETEB müşterisiysen; İnternet Şubesi veya Mobil Şube’den CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurunu gerçekleştirebilirsin. Kredi başvurun onaylandığında şubeye gitmeden istediğin an, istediğin yerden kredini kullanmaya başlayabilirsin. Üstelik CEPTETEB ile daha avantajlı faizlerden yararlanabilirsin.”

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.