CepteTEB Londra, Amsterdam, Roma, Paris ve Berlin için uçak bileti fiyatlarını 200 TL indirdi!

Havaların ısınması ve yaz aylarının yaklaşması ile birlikte tatil planı yapmaya başlayan ancak artan uçak fiyatları karşısında hayal kırıklığı yaşayan vatandaşlara, CepteTEB’ten müjdeli haber geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerinin uçak biletlerini 200 TL indirimli alacaklarını bildirdi.

CepteTEB Seyahat Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde de hem kendi bünyesinde hem de dijital bankacılık kolu olan CepteTEB bünyesinde birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Son olarak CepteTEB tarafından yapılan seyahat kampanyası duyurusu ile gündeme gelen banka, 31 Mayıs tarihine kadar geçerliliği olan kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

CepteTEB, yeni dönemde artan uçak bileti fiyatlarına karşın Turna.com platformu ile bir iş birliği içerisine girdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre ay sonuna kadar ilgili platform aracılığı ile satın alınacak Paris, Roma, Berlin, Londra ve Amsterdam uçak bileti harcamalarına, toplamda 200 TL tutarında indirim yapılacağı bilgisi kaydedildi.

CepteTEB Seyahat Kampanyasının Ayrıntıları

CepteTEB’in Turna.com ile iş birliği içerisinde düzenlemiş olduğu seyahat kampanyasından yalnızca bireysel kredi kartı veya banka kartı kullanıcıları yararlanabilmektedir. Kampanya kapsamında uçak bileti satın almış olan ancak çeşitli sebeplerden ötürü değişim işlemi yapmak zorunda kalan müşterilere, ikinci bir indirim uygulanmayacaktır. Kampanya kapsamında satın alınan uçak biletinin iptal edilmesi durumunda ise para iadesi işlemi indirim tutarı hesaplanarak yapılacaktır.

CepteTEB Seyahat Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

CepteTEB’in Turna.com ile iş birliği içerisinde düzenlemiş olduğu seyahat kampanyasından fayda sağlayarak indirimli uçak bileti satın almak isteyen vatandaşların, CepteTEB’in mobil uygulaması içerisinde yer alan Cüzdan sekmesinden CepteTEB Süper Uçak Bileti kategorisinden bilet satın alma işlemi gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Exit mobile version