CEPTETEB’in yeni üyeleri çok şanslı; her ay yapılan alışverişin yüzde 5’i nakit olarak iade edilecek! Üstelik yeni CEPTETEB’liler…

Yeni kampanyasını geçtiğimiz aylarda başlatan CEPTETEB, yeni banka müşterisi olacaklara hem alışverişlerinde nakit iadeleri hem de BluTV isimli dijital yayın platformundan üyelik hediye etmeye başladı.

CEPTETEB’TEN HER AY 50 TL; TOPLAMDA 300 TL NAKİT İADESİ SÖZÜ

Kampanyası kapsamında yeni banka müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam eden CEPTETEB, temmuz ayı itibariyle başlattığı kampanyasının son katılım tarihini uzattı. CEPTETEB’in gerçekleştirdiği kampanya duyurusuna göre, görüntülü görüşme ile CEPTETEB’li olan kişilerin tam 6 ay boyunca CEPTETEB banka kartı ile yapacakları online alışverişlerin yüzde 5’ini geri iade alabileceği öğrenildi. Her ay yapılacak olan iade miktarına belirli bir sınırlama getiren CEPTETEB, aylık alışveriş tutarı kaç TL olursa olsun maksimum 50 TL; 6 aylık alışveriş tutarı kaç TL olursa olsun maksimum 300 TL nakit iadesi yapacağını açıkladı.

CEPTETEB’İN YENİ ÜYELERİNE BLUTV ÜYELİĞİ DE HEDİYE

Nakit iade kampanyasının yanı sıra CEPTETEB’e yeni katılacak olan vatandaşların CEPTETEB Mobil Uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinden görüntülü görüşme ile üye olması halinde aynı zamanda BluTV hediye üyeliği de kazanacağı öğrenildi. Bunun için yeni CEPTETEB’li olduktan sonra kendisine ait olan davet kodu ile yeni birini CEPTETEB’li yapması istenen banka müşterilerinin bu şartı yerine getirmesi halinde BluTV’den bir yıllık ücretsiz abonelik kazanacağı banka tarafından açıklandı.

HARCAMALARA TÜM POSLAR; İADELERE SADECE SANAL POS DAHİL

Kampanyası kapsamında detaylı bir açıklama gerçekleştiren CEPTETEB, kampanyasının1 Temmuz 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olduğunu duyurdu. Aynı zamanda kampanyadan hem CEPTETEB Mobil Uygulaması hem de CEPTETEB internet bankacılığı üzerinden kaydolanların yararlanabileceğini duyuran banka, harcama tutarı olarak iade alabilmek için her ay en az bin TL’lik harcama yapmak gerektiğini açıkladı. Bin TL’lik harcama tutarına hem fiziki hem de sanal POS üzerinden yapılan işlemleri sayan CEPTETEB, iadeler için ise, sadece sanal POS üzerinden yapılan harcamaların yüzde 5’ini alacağını duyurdu. Öte yandan CEPTETEB, harcama tutarına vergi, SGK, kuyum ve bireysel emeklilik ödemelerinin dahil edilmeyeceğini belirtti.

Exit mobile version