Magazin

Ceyda Düvenci’den eşi Bülent Şakrak’a romantik kutlama: “Sen benim en derin nefesimsin!”

Uzun yıllardır birlikte olan ve sanat camiasının örnek çiftlerinden birisi olarak gösterilen Ceyda Düvenci- Bülent Şakrak çifti, yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ceyda Düvenci, eşi oyuncu Bülent Şakrak’ın doğum gününü romantik sözler ile kutladı.

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Instagram hesabından eşi Bülent Şakrak ile olan bir fotoğrafını paylaşan Ceyda Düvenci, eşinin doğum gününü şu sözler ile kutladı: “Sen benim en derin nefesimsin. Keşfetmeye doyamadığımsın. Yaptıklarını hayranlıkla izlediğimsin. En adaletli tartışmalarımsın ve en büyük aşkımsın. İyi ki doğdun sevgilim.”

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI!

Yeni sezon için NTV yönetimi ile anlaşmaya varan ve kanalda “Bambaşka Sohbetler” isimli yeni bir programa başlayan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölümde eşi Bülent Şakrak’ı konuk etti. Programda hem ilişkilerine hem aile yaşantılarına hem de iş hayatlarına dair samimi açıklamalarda bulunan Bülent Şakrak- Ceyda Düvenci çifti, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

İlk evliliğinden olan kızı Melisa’nın doğumdan hemen sonra beyin kanaması geçirmesi ve sonucunda da Serebral Palsi tanısı alması sebebi ile 12 yıldır bir mücadele içerisinde olduğunu belirten Ceyda Düvenci, bu mücadelenin 8 yılında Bülent Şakrak ile birlikte olduğunu ve Şakrak’ın desteğinin göz ardı edilemeyecek kadar büyük olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde çocukları ile okey oynarken çekildikleri poza işaret eden Ceyda Düvenci “Melisa bizimle okey oynayacak kadar oldu mu gerçekten?” sözlerini sarf ederek duygusal anlar yaşadı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN DESTEK MESAJLARI YAĞDI!

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu yapmaya başlamış olduğu “Bambaşka Sohbetler” isimli programda eşi Bülent Şakrak’ı konuk eden ve duygusal anlar yaşayan Ceyda Düvenci, sosyal medya kullanıcılarından büyük destek gördü. Ceyda Düvenci’nin hem eşi Bülent Şakrak ile ilişkisini hem de kızı için ailecek verdikleri büyük mücadeleleri takdir eden sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncudan destek mesajlarını esirgemedi.