GündemMagazin

Cezaevindeki Dilan Polat hakkında flaş iddia: ‘İntihar etmek istiyorum’ dedi!

Kara para aklama ve vergi suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Dilan Polat’ın Çorlu Cezaevindeki eşi Engin Polat’ı arayarak ‘İntihar etmek istiyorum’ dediği iddia edildi.

Dilan Polat’ın intihar etmek istediği iddiaları ortaya atıldı. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ı arayarak “İntihar etmek istiyorum” dediği iddia edildi. Bunun üzerine ise avukatlarının da Dilan Polat’ın psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle görüşemeye gittiği belirtildi.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre; Silivri’deki Marmara Cezaevinde olan Dilan Polat, Çorlu Cezaevindeki eşi Engin Polat ile telefonda konuştu. Dilan Polat’ın telefonda “İntihar etmek istiyorum” dediği iddia edildi.İddianın üzerine Polat’ın avukatları psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle görüşmeye gitti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12’si tutuklanmıştı.