CHP Bayraklı’da Gültekin’e karşı muhalefet birleşti

HABER/ Didar DEMİRCİ

CHP Bayraklı’da çekişmeli geçen delege seçimleri tamamlandı. Bayraklı Havuz Düğün Salonunda saat 10.00’da başlayacak kongreye ilişkin adaylar da netleşti. Şimdiye kadar birçok ismin aday olarak geçtiği ilçede muhalefet cephesi, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın desteklediği CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’e karşı birleşti.

Edindiğimiz bilgilere göre; aday olarak adı geçen Kemal Kaygül, Serkan Arda, Ahmet Küçük ve Bülent Ermeş adaylıktan çekildi. Muhalefet cephesi Mutlu Odabaş isminde birleşti.

Böylece CHP Bayraklı’da iki adayla kongreyi tamamlayacak.

GÜÇLÜ BİR YEREL SEÇİM İÇİN

Muhalefet cephesinin birleştiği isim Mutlu Odabaş, gazetemize konuştu. Delege üzerine baskı olduğunu aktaran Odabaş, “Aday çıkmam partinin geneliyle ilgiliydi. Sokakta karşılaştığımız bir problem vardı. Seçmenin ve parti üyelerimizin oy verme noktasında biraz tedirgin olduklarını gördük. Bu durumu düzeltmek için daha liyakatli, daha çalışkan bir ilçe yapısı oluşursa bunun tekrar toparlanabileceğimizi öngördük. O anlamda aday oldum. Bu Didem Hanımın iyi ya da kötü yönetmesiyle ilgili değil. Bu seçmende ve partililerimizin üzerindeki yorgunluğu atmak için attığımız bir adım. Daha güçlü, daha dinamik bir kadroyla yerel seçimlerden çıkmak için yol alıyoruz” sözlerini kaydetti.

Exit mobile version