CHP Buca Belediye Başkan Adayı kim oldu? Görkem Duman kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. İzmir’de büyük değişime giden parti Buca’da Görkem Duman’ı aday olarak gösterdi. Peki, CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. Yeni döneme büyük bir değişimle giden CHP, İzmir’in Buca ilçesinde Görkem Duman’ı aday gösterdi. Yeni aday listelerinin belli olması ve seçime kısa bir süre kala vatandaşlar da adayların kim olduklarını merak etmeye başladı. İşte CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman kimdir sorusunun yanıtı…

CHP BUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖRKEM DUMAN KİMDİR?

27 Haziran 1988 tarihinde İzmir Buca’da doğdu. Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümü ve Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Bölümü mezunu olan Görkem Duman üniversite eğitimi sürecinde aile şirketinde inşaat faaliyetlerinde çalışarak deneyim kazandı.

Mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra kendi mimarlık ofisini açarak serbest meslek hayatına adım attı. 2018 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak siyasi kariyerine başladı. 2020-2023 yılları arasında CHP İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Exit mobile version