İzmir HaberleriPolitika

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı kim oldu? Ünal Işık kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. İzmir’de büyük değişime giden parti Gaziemir’de Ünal Işık’ı aday olarak gösterdi. Peki, CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. Yeni döneme büyük bir değişimle giden CHP, İzmir’in Gaziemir ilçesinde Ünal Işık’ı aday gösterdi. Yeni aday listelerinin belli olması ve seçime kısa bir süre kala vatandaşlar da adayların kim olduklarını merak etmeye başladı. İşte CHP’nin Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık kimdir sorusunun yanıtı…

CHP GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNAL IŞIK KİMDİR?

12 Kasım 1965 yılında Kars’ın Kağızman İlçesi’nin Yalnızağaç Köyü’nde dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kars’ta okumuş ardından iş hayatına atılmıştır. Yüksek öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi bölümü mezundur. 1985 yılında muhasebeciliğe başlamıştır. 2005 yılında serbest mali müşavirlik yapmaya başlamış 2010 yılında kendi serbest muhasebeci mali müşavirlik iş yerini kurmuştur. 2014-2019 yıllarında CHP’den Gaziemir Belediye Meclis üyesi seçilmiştir. Evli ve iki çocuğu vardır.

Ünal Işık, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir Belediye Başkan adayı olarak tanıtılmıştır.