GündemManşetPolitika

CHP Genel Başkan Yardımcısı’nın koronavirüs testi pozitif çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) koronavirüs (Covid-19) şoku! CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ın yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) koronavirüs şoku! CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. Öztrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; “Yaptırdığım Kovid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim. Sağlık durumum şu an gayet iyi. Fakat birkaç hafta evden çalışacağım. Arayıp soran herkese çok teşekkür ederim. Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum” dedi.

BAKAN ALBAYRAK’TAN GEÇMİŞ OLSUN

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

Albayrak, Twitter hesabından Öztrak’la telefonla görüştüğünü belirterek, “Koronavirüs testi pozitif çıkan CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Sözcüsü Sayın Faik Öztrak ile telefonda görüşerek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. En kısa zamanda sağlığına kavuşarak işinin başına dönmelerini temenni ederim. Rabbim’den tüm hastalara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.