İzmir HaberleriPolitika

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı kim oldu? Mustafa Günay kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. İzmir’de büyük değişime giden parti Güzelbahçe’de Mustafa Günay’ı aday olarak gösterdi. Peki, CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. Yeni döneme büyük bir değişimle giden CHP, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde Mustafa Günay’ı aday gösterdi. Yeni aday listelerinin belli olması ve seçime kısa bir süre kala vatandaşlar da adayların kim olduklarını merak etmeye başladı. İşte CHP’nin Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay kimdir sorusunun yanıtı…

CHP GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA GÜNAY KİMDİR?

Güzelbahçe ilçesine uzun yıllar hizmet etmiş ve tanınmış bir isim olan Mustafa Günay, CHP’nin Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Üç dönem boyunca Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdüren Günay, ilçe siyasetinde deneyimli bir profil çiziyor. Urla’da aday adaylığı için de gündeme gelmiş ancak sonunda CHP’nin Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olarak seçilmiştir.