CHP İzmir’de Belediye Başkanlarıyla toplantı yaptı

HABER/ Didar DEMİRCİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’de CHP’li Belediye Başkanları ile bir araya geldi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarının yer aldığı toplantı Kemeraltı’nda bulunan EGİAD Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşti. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Akın, yerel seçimlere yönelik mesajlar verdi. Akın, “İzmir’deki ışık tüm Türkiye’ye yayılacak” dedi.

AKIN: HALKÇI BELEDİYECİLİK TÜRKİYE’YE YAYILACAK

Toplantının arından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akın, verimli bir toplantı geçirdiklerini belirtti.

CHP’nin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara’da kazandığı başarılara da değinen Akın, “Büyükşehir Belediyelerimizdeki ve tüm belediyelerimizdeki başarılar, halkçı belediyecilik tüm Türkiye’ye yayılacak. Birlik ve beraberlik içerisinde, kimseyi ayırmadan başarımızı daha da artıracağız” mesajını verdi. Yerel seçimlere 290 gün kaldığını da vurgulayan Akın, “Bugünden itibaren bizim aklımız, fikrimiz yerel seçimler… 290 gün sonra büyük bir başarıyla vatandaşımızı halkçı belediyelerle buluşturacağız. Vatandaşımızı özellikle zor zamanda yalnız bırakanlarla değil, vatandaş dara düştüğü zaman ilk koşanlarla buluşturacağız. Belediyelerimizi artıracağız. Hazırlıklarımız çok hızlı gidiyor, yerel seçim çalışmalarına çok önceden başladık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere İzmir’in çok değerli belediye başkanlarına örnek çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak Akın, “Hiç merak etmesinler, her türlü baskıya rağmen belediyelerimiz aslanlar gibi çalışıyor ve halkla kucaklaşıyor. İzmir’de hedefimiz çok büyük ve bunu başaracağız” dedi.

Exit mobile version