Gündem

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ile ilgili konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararı sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Adaletsizliği yapanların bunu asla yanına bırakmayacağız.” dedi.

“ADALETSİZLİĞİ YAPANLARIN DA BUNU ASLA YANINA BIRAKMAYACAĞIZ”

Almanya’dan dönüş yolunda açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Hukukun nasıl katledildiğini bir kişinin iradesine teslim edilen bir devletin nasıl çürüdüğünü, adaletin nasıl çürüdüğünü, intikam duygusunun hangi noktalara taşındığını gayet net görüyoruz. Ama şundan hiç kimsenin endişe duymaması lazım; biz sonuna kadar adaleti savunacağız. Adaletsizliği yapanların da bunu asla yanına bırakmayacağız.” dedi.

“HİÇBİR CHP’Lİ GERİ ADIM ATMAZ”

Bu açıklamadan kısa süre sonra yeni bir video yayımlayan CHP lideri, “Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki, bu ülkede artık darbeci de Saraydır, yasakçı da Saraydır! Öyle de muamele göreceklerdir. 28 Şubatçılar artık sarayın içindedir. Unuttuğunuz bir şey var hiçbir CHP’li geri adım atmaz” dedi.