CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’de kongre takvimi bugün itibariyle işlemeye başladı. İlk olarak delegelerin sandığa gittiği süreçte ilk olarak Bornova, Karabağlar ve Torbalı’da seçim yapıldı. Tüm bunların yanında ilçe başkanlıkları için de adaylıklar netleşmeye başlıyor.

Güler, CHP’lilerden destek istedi

Torbalı Belediye Meclis Üyesi Mesut Güler de adaylığını açıkladı. Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu yolda sen-ben yok, biz varız” diyerek destek beklediğini duyurdu. Güler’in paylaşımı şu şekilde:

“Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem, çok değerli üyelerimiz, en zor zamanlarda bile partimize sahip çıkan çok kıymetli parti örgütüm;

İlçe kongremiz bugün Ertuğrul ve Tepeköy Mahallelerimizin delege seçimleri ile başlıyor. Bildiğiniz gibi parti tabanımızın desteği ile, örgütümüzün ortak adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım. Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak, tüm kesimleri bir araya getirmek, her bir üyemizin partimizde söz sahibi olacağı bir anlayış inşa etmek üzere yola çıktım. Bu yolda sen-ben yok, biz varız diyerek sizlerden destek istiyorum.

Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem,

Bizler en zor zamanlarda bile her zaman partimize sahip çıktık. En kötü zamanlarda bile parti örgütü olarak bir araya gelip birbirimizden güç aldık. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Değişimden aldığımız güçle, Ata’mızın izinde, yine bir araya geleceğiz, yine birbirimizden güç alacağız, ve adayımız kim olursa olsun önümüzdeki yerel seçimde partimizi bir kez daha Torbalı’da hep beraber iktidara taşıyacağız.

Değerli parti örgütüm,

Cumhuriyet Halk Partisi ne kimsenin egosunu tatmin edeceği, ne kimsenin arzu ettiği makam ve mevkilere ulaşmak için basamak olarak kullanacağı, ne de kimsenin kendine siyasi kariyer inşa edeceği bir parti değildir. Cumhuriyet Halk Partisi makam ve mevki partisi değil, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün iki önemli eserimden biri diye tabir ettiği Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin taşında, toprağında, temelinde izi olan bir partidir. Partimizin onurlu geçmişine sahip çıkmak ve aydınlık geleceğini hep beraber inşa etmek için tüm üyelerimizi delege seçimlerine katılmaya ve “MAVİ LİSTEYE” destek vermeye davet ediyorum.”

Exit mobile version