Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

CHP’den İzmir’de yaşayan vatandaşlara Kasım’dan Şubat’a kadar ÜCRETSİZ hizmet

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) yönetimi tarafından CHP’li belediyelerde ücretsiz hizmet sinyali verildi.

CHP’den İzmir’de yaşayan vatandaşlara Kasım’dan Şubat’a kadar ÜCRETSİZ hizmet- 2019 Mart ayı yerel seçimlerinde kazandıkları illerde hizmetlere devam eden CHP’li Belediyelere yönetim tarafında 2024 yaklaşan yerel seçimleri için sinyal verildi. Kış aylarına girilmesine sayılı günler kala serin havaların etkisi ile birlikte kışlık yakacak, ısınma ve erzak gibi ihtiyaçlar halkta baş göstermeye başladı.

CHP’Lİ BELEDİYELERE TALİMAT! İZMİR ÖN SIRADA

CHP’nin kalesi olarak anılan İzmir’de de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapış ve kış ayları için odun, kömür ve battaniye yardımlarına  başlandığını aktarmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP’li tüm belediyelere, emekliler ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi bütün kesimlere kış ayları boyunca sosyal yardımları artırma talimatı gönderdiklerini söyledi.

EMEKLİLER, ÜNİVERSİTELİLER VE İHTİYAÇ SAHİBİ HANELER UNUTULMADI

Akın yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce yaptığı çağrıyla belediyelerimizde kurulan ‘Kara Kış Fonu’ uygulaması kapsamında, kasım-aralık-ocak-şubat aylarında özellikle emekli vatandaşlarımız ve üniversite öğrencilerine yönelik daha fazla çalışma yapılacak. Bütün belediyelerimiz, emekli vatandaşlarımız ve üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi tüm kesimlere, kış ayları boyunca fatura desteği, gıda yardımı, ısınma yardımı gibi sosyal yardım ve destekleri imkanlar dahilinde artıracaklar.” ifadelerini kullandı.

Özellikle İzmir’de bugün başlayan sağanak yağış ile birlikte termometre sıcaklıklarının da giderek düşmesi ile birlikte sosyal yardımlara ilgi artıyor.