CHP’li Uğur Yıldırım Karşıyaka Belediyesi için aday adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka eski ilçe başkanı Uğur Yıldırım, Mart 2024 yerel seçimlerinde Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olmak için başvurusunu yaptı. Yıldırım, adaylık başvuru dosyasını bugün CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına teslim etti.

Partinin hemen hemen her kademesinde görev yaptığının altını çizen Yıldırım, Karşıyaka’dan rekor oy almaya talip olduğunu belirtti.

“BU KENTTE DAHA ÇOK GÖREVİMİZ VAR”

Adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP’li Yıldırım, “Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı olarak 2015-2020 yılları arasında yaptığım görev artı daha önce de Cumhuriyet Halk Partisi’nde Parti Örgütlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, mahalle delegeliği, mahalle temsilciliği, il delegeliği, kurultay delegeliği dahil birçok görev yaptım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2019 yerel seçimlerinde ilçe başkanı olarak yüzde 72 gibi tarihi bir oyla Sayın Cemil Tugay’ın belediye başkanı olmasını sağlayan örgütünde başkanlığını yaptım. Karşıyaka, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi, sosyal demokrasinin, çağdaşlığın, huzurun, barışın kentidir. Bu kentte uzun yıllar çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev yaptım. Eczacı Odası’nın bölge temsilcisini yaptım. Birçok sivil toplum örgütünde de halen aktif olarak çalışmaktayım. Bu bir bayrak yarışıdır. Kente Belediye Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri, takdirle karşılıyoruz. Bu kente daha çok görevimiz olduğunu düşündüğümüz için neler yapabiliriz, ne katkı koyabiliriz düşüncesiyle partimizin bayrağını daha üst bir noktada dalgalandırabilmek için Karşıyaka Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmaya karar veririm. Bugün de dosyamı teslim ettim. Karar partimizin yetkili organlarınındır, partimizin örgütlerinindir. Bir görev verildiği takdirde bayrağımızı yüzde 72’nin üstüne çıkarmak için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Görev verilir ya da verilmez, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir militanı, bir örgüt üyesi olarak, partinin bayrağını kime görev verilirse verilsin daha üst noktaya taşımak için de elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” sözlerini kaydetti.

Exit mobile version