Magazin

Chris Rock konuştu; Oscar tokadının arka perdesi ortaya çıktı! Will Smith hakkında ilk kez konuşan Chris Rock ağızları açık bıraktı! Meğer…

Dünyanın en çok konuştuğu magazin olaylarından biri bu sene kuşkusuz 94. Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith’in eşi üzerinden şaka yaptığı gerekçesiyle sunucu Chris Rock’a attığı tokat oldu. Tokat konusunda beş aydır sessizliğini koruyan Chris Rock, ilk kez konuştu.

EŞİNE TAKILMASINA KIZMIŞTI, TOKADI YAPIŞTIRMIŞTI

Dünyaca ünlülerin katıldığı Oscar Ödül Töreni’nin bu sene 94’üncüsü gerçekleştirildi. Mart ayında gerçekleştirilen Akademi Ödülleri (Oscar) Töreni’ne damga vuran, bu sene ödülü alan yarışmacılar değil; ünlü oyuncu Will Smith’in gecenin sunucularından biri olan Chris Rock’a tokat atması oldu. Will Smith’in aldığı ödülü sunduğu esnada; “Dua ediyorum Will Smith kazansın diye” ifadelerini kullandıktan sonra Will Smith’in eşine seslenen Chris Rock, “Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler üzerine sinirlenen Will Smith, sahneye çıktıktan sonra sunucuya bir tokat atmış ve; “Karımın adını ağzına alma” ifadelerini kullanmıştı. Chris Rock’un bu tokada verebildiği tek karşılık ise, yaşadığı şokla birlikte; “Will Smith beni dövdü” olmuştu.

CHRIS ROCK, WİLL SMİTH’İN KENDİSİNE ATTIĞI TOKAT İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Tüm dünyayı etkisi altına alan tokat olayı, dünya kamuoyunda bir hayli yer edinmişti. Bazı ünlü isimler Will Smith’in tavrını abartılı bulurken; bazı ünlü isimler ise, Chris Rock’un şakasını gereksiz bulmuştu. Herkesin üzerine konuşacak bir şeyler bulduğu tokat olayında tokadı yiyen kişi olan Chris Rock, beş aydır hiç konuşmamıştı. Geçtiğimiz gün New York’taki Madison Square Garden’da Kevin Hart ve Dave Chapelle ile birlikte bir stand up gösterisine çıkan Chris Rock, o tokat ile ilgili ilk kez konuştu. Yediği tokadı, “Sözcüklerden incindiğini söyleyenler çok belli ki suratlarına hiç yumruk yememişler” göndermesiyle değerlendiren Chris Rock, ardından ise, “Ben bir kurban değilim” dedi.