Cicişler Esra Ersoy’a Taciz Davası Şoku!

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile gündemden düşmeyen ‘Ciciş Kardeşlerin’ Esra’sı Esra Ersoy’un adı bu seferde taciz davasına karıştı. Ankaralı iş insanı M.Y. Esra Ersoy’a kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile dava açtı. Esra Ersoy, iş insanı M.Y.’ye sosyal medyadan müstehcen fotoğraflarını gönderdiği iddiasıyla açılan davaya hesabının hacklendiği ve görüntüleri gönderenin kendisi olmadığı yanıtını verdi.

Dava Açan M.Y. Görüntüler İle Yazışmaları Delil Olarak Sundu

Her attıkları adım ile gündemde olan Ciciş Kardeşlerin Esra’sı hakkında cinsel taciz davası açıldı. Ankaralı, İş insanı M.Y., Esra Erol hakkında sosyal medya hesabından kendisine müstehcen görüntülerini göndererek, kendisini taciz ettiği iddiasıyla dava açtı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan M.Y. delil olarak savcılığa Ersoy’un kendisine gönderdiği görüntüler ile yazışmaları da delil olarak sundu. Yapılan incelemede Ersoy’un, şikayet sonrası görüntü ve yazışmaları sosyal medya hesabından sildiği tespit edildi.

Ersoy, Hesabının Hacklendiğini Söyledi

Esra Ersoy hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal’, ‘cinsel taciz’ ve ‘kişinin huzur ve sükununu bozma’ suçlarından soruşturma başlatıldı. Bodrum’da ifadesi alınan Ersoy ise suçlamaları kabul etmeyerek, hesabının hacklendiğini, görüntüleri kendisinin göndermediğini, şikayetçinin iddia ettiği gibi birlikte olmak için ısrar etmediğini söylediği belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version