Ekonomi

Çılgın Teklifi Duyurdu: Aylık 1000 TL Taksitle Araba, 3000 TL Taksitle Ev Sahibi Olun!

2021 yılının son haftalarına doğru hem döviz kurlarında hem de altın piyasasında yükselen fiyatlar, birçok hizmetin zamlı fiyatlar ile sunulmasına sebep olmuştu. Piyasalarda ki yükselişlerden direkt olarak etkilenen sektörlerden olan araç ve konut sektörleri, vatandaşların uygun fiyatlar karşılığında kendilerine ait bir mülk ya da araç edinmesine engel olmuştu.

2022 yılının gelmesi ile birlikte piyasaların düzeleceğine dair umut besleyen vatandaşlar, kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Geride bıraktığımız yıl içerisinde ki döviz kuru seviyeleri düşmeye başlamış olmasına rağmen araç ve konut fiyatlarında herhangi bir indirim yapılmadı. Araç ya da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, yeni dönemi itibari ile çareyi nakit sıkıntılarını çözecek çeşitli kurumlarda buldu. Bu kapsamda vatandaşı sevindirecek haberlerden biri de Sinpaş Yapı’dan geldi.

Sinpaş Yapı Araç ve Konut Almak İsteyen Vatandaşlar İçin Yeni Kampanyasını Duyurdu!

Sinpaş Yapı, bu yıl itibari ile de ev ya da araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için ayrıcalıklı kampanyalar düzenlediğini açıkladı. Sinpaş Holding kapsamında geliştirilmiş olan yeni araç ve konut kampanyaları kapsamında, vatandaşlar aylık 1.000 TL taksit ödeyerek araba sahibi, aylık 3 bin TL taksit ödeyerek de kendi konutlarının sahibi olabilecek.

Sinpaş Holding ile Nasıl Ev ve Araç Sahibi Olunur?

Sinpaş Holding’in araç ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu birçok kampanya bulunmaktadır. Vatandaşlar bu kampanyalar kapsamında isterler ise çekiliş usulü ile isterlerse de kendi belirledikleri ödeme programı doğrultusunda uygun fiyatlar karşılığında araç ve sahibi olabilirler.

Sinpaş Holding Ayrıcalıkları Neler?

1974 yılından bu yana binlerce kişiyi ev ve araba sahibi yapmış olan Sinpaş Holding, birçok kurumun aksine ev ve araç satışlarında herhangi bir peşinat ücreti talep etmez. Holding’in geliştirmiş olduğu kampanyalar kapsamında kısa yoldan ve uygun fiyatlar karşılığında ev ve araç sahibi olmak mümkün.

Sinpaş Holding, araç ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satış sürecini kendilerinin planlamasına müsaade eder. Böylelikle vatandaşlar, yüksek peşinatlar ya da bütçelerini sarsacak olan taksit tutarları ile uğraşmadan, satış sürecini uzun vadelere yayabilir.