Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına girecek! İlk araç 390.000 TL üzerinden satışa çıkarıldı!

Çin üzerindeki en önemli otomobil üreticilerinden biri olarak bilinen Changan yeni bir haber paylaştı. Otomobil üreticisi Türkiye pazarına adım atacak. Dünyada çok Ünlü bir otomobil üreticisi şeklinde bilinen  Changan Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. İlk model özel fiyatıyla satılacak.

Sıfır araç almak için piyasa araştırmalarını sürdüren vatandaşları sevindirecek bir haber paylaşıldı. Çin pazarında son derece ünlü olan bir araç üreticisi Changan şimdi de Türkiye pazarına girmeyi hedefliyor. Türkiye pazarına gidecek olan otomobil markası uygun fiyatlı araç satacak. 0 araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar araştırmalarına başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Changan Türkiye

Otomobil fiyatları her geçen gün artarken sıfır araç sahibi olmak isteyenler yeni kampanyaları araştırmayı sürdürüyor. Yeni bir haber ile birlikte Çin’deki otomobil devi Changan’ın Türkiye pazarına gireceği duyuruldu. Efsane fiyat ile birlikte satışa çıkacak araçlar tanıtıldı. Başlangıç fiyatı 390.000 TL olacak. Vatandaşlar araştırmalara başladı.

Otomobil sektöründe yeni gelişme

Türkiye’deki otomobil sektörü içerisinde görüşmeler devam ediyor. Farklı ülkelerin pazarındaki araç markaları Türkiye pazarı için satışlarına uygun fiyatlarla sürdürüyor. Bir haberde Changan’dan geldi. Changan marka araçlar hem dünyada hem de Çin’de çok büyük bir pazara sahip olmasıyla biliniyor. Marka Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Otomobil üreticisi Türkiye adına araçların başlangıç fiyatını 390.000 TL şeklinde belirledi. En dolu versiyondaki araç ise 620.000 TL üzerinden satılacak. Bu noktada ise akıllara bir soru takıldı. Erkek ucuz versiyonun 390.000 TL üzerinden satılmış olduğu araç dolu versiyonuyla 620.000 TL’ye satılacak. Konuyla ilgili açıklamalar yapıldı.

390.000 TL sıfır araç

Changan Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanırken piyasada yeni iddialar yerini aldı. Aracın 390.000 TL’den satışa çıkacağı ile ilgili bir bilgi sızdırıldı.

Paylaşılan bilginin lansman fiyatı olacağı belirlendi. Sınırlı sayıda otomobil adına geçerli olacak bu fiyat için vatandaşlar sıraya girdi. Henüz sayının belli olmamasıyla birlikte yalnızca belli sayıdaki vatandaşlar bu fiyat üzerinden araç sahibi olabilecek.

Exit mobile version