Citroen Türkiye 2024’te elektrikli araç pazar payı için iddialı hedefler!

Citroen Türkiye, 2024 yılı için hedefini yüksek tutarak, binek araç segmentinde elektrikli araçların pazar payını önemli ölçüde artırmayı hedefliyor. Satışlardaki kayda değer artışın ardından şirket, sürdürülebilir ulaşım alanında önemli bir etki yaratmaya hazırlanıyor.

Elektrikli araç satışında liderlik

Citroen Türkiye, 2023 yılında gösterdiği etkileyici performansla Citroen küresel ağı içinde elektrikli araç satışlarında Fransa ve Almanya’nın ardından üçüncü büyük pazar haline geldi. e-C4 ve e-C4 X gibi modellerin başarısı, şirketi elektrikli araç devriminde ön sıralara taşıdı.

Elektrikli araç portföyünü genişletiyoruz

Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, elektrikli araç gamını daha da çeşitlendirmek amacıyla yeni e-C3 modelinin pazara sunulmasını da içeren 2024 yılı için iddialı planlarını açıkladı. Citroen, e-C3’ün eklenmesiyle binek otomobil segmentinde elektrikli araçlarda %25’lik bir satış payı elde etmeyi hedefliyor ve bu da şirketin elektrifikasyon yolculuğunda önemli bir kilometre taşı oluşturuyor.

e-C4 ve e-C4 X modelleri performans, konfor ve çevre dostu olmanın ilgi çekici bir karışımını sunarak onları hem günlük işe gidip gelme hem de uzun mesafeli seyahatler için ideal seçimler haline getiriyor. Gelişmiş akü teknolojisiyle donatılan bu araçlar, etkileyici menzil ve hızlı şarj yetenekleriyle sürücülere maksimum kolaylık sağlıyor.

Rekabetçi fiyatlarla premium özellikler

Citroen’in elektrikli araçları, modern sürücülerin ihtiyaçlarını karşılayan üstün özelliklerle donatılmıştır. Shine Bold donanım seviyesi, genel sürüş deneyimini geliştiren yüksek düzeyde bir donanım sunar. 1.501.000 TL’den başlayan rekabetçi fiyatlarla Citroen’in elektrikli araçları, hızla gelişen elektrikli araç pazarında paranızın tam karşılığını sunuyor.

Exit mobile version