Genel

Çocuklara Karne Hediyesi Vermek İsteyenlerin Adresi Belli Oldu! Yüksek Performanslı Dizüstü Bilgisayarlar Üçte Bir Fiyatına Düştü!

Bu hafta itibarı ile karnelerini alacak olan ilk ve orta öğretimdeki öğrenciler üç aylık yaz tatiline çıkacak. Yorucu geçen eğitim öğretim yılının ardından tatile çıkacak olan öğrenciler karne hediyelerini dört gözle bekliyor. Tüm senenin yorgunluğunu dinlenerek, oyun oynayarak ve kendilerini geliştirerek atacak olan öğrenciler için en güzel karne hediyesi dizüstü bilgisayarlar olacak. Piyasanın önde gelen markaları benzersiz indirimlerini sizler için araştırdık.

Lenovo Dizüstü Bilgisayar

Fiyat / Performans olarak en iyi hizmeti veren markaların başında gelen Lenovo, 82C2006BTX modelinde eşi benzeri görülmemiş indirimler yaptı. Intel marka Celeron N4120 işlemciye sahip bu teknoloji harikası ürün paylaşımlı bir ekran kartı kullanıyor. Yine Intel marka HD Graphics 600 dahili ekran kartı kullanan Lenovo, en yeni oyunları çalıştırabilecek kapasiteye sahip. 256 GB SSD teknolojisine sahip depolama alanı kullanan bu modelde 4 GB DDR4 RAM kullanılmış. Lenovo’nun en iyi fiyat / performans ürünlerinin başında gelen 82C2006BTX modelinin fiyatı 3.299 TL’ye kadar düştü.

HP Dizüstü Bilgisayar

Sektörün önde gelen markalarından olan HP, 15-SFG3010NT dizüstü bilgisayar modelinde lisanslı bir işletim sistemi kullanmıyor. Yani bu bilgisayar FreeDos olarak satılıyor. Ekran boyutunu 15.6 inç olarak tercih eden HP, hem oyun oynamak hem dizi veya film izlemek isteyenler için ilk tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. HP’nin bu modelinde 2.8 Ghz 4. Nesil Intel Celeron işlemci kullanıldı. 128 GB SSD teknolojisine sahip depolama alanı sunan HP, 4 GB DDR4 RAM özelliği ile dikkat çekiyor. 24 ay garantili olarak satışa sunulan HP 15S-FG3010NT modeli 3 bin 826 TL fiyat ile satışa sunuldu.