Çocuklarının doğum gününde bir araya gelen Buse Varol ve Alişan, evliliklerini kurtardılar mı? Buse Varol’un, sonradan sildiği paylaşımı akılları karıştırdı!

Bir süredir boşanacaklarına dair çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Buse Varol ve Alişan çifti, dün oğulları Burak’ın doğum günü partisinde bir araya geldi. Ayrılık iddialarından sonra, eşi ile ilk kez yan yana fotoğraf paylaşan Alişan, bu paylaşımı ile evliliklerinde bir sorun olmadığını gösterdi. Ancak Buse Varol’un Instagram hesabından yaptığı ve daha sonrasında da sildiği paylaşımı, akıllarda soru işaretlerinin oluşmasına sebep oldu.

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde kızları Eliz’in birinci yaş doğum günü kutlamasını ayrı ayrı yapan Buse Varol ve Alişan çifti, haklarında ayrılık dedikodularının ortaya atılmasına sebep olmuştu. Buse Varol’un lüks bir otelde düzenlediği doğum günü partisine Alişan’ın ve Alişan’ın ailesinin katılmaması, aynı günün gecesinde Alişan’ın kendi ailesi ile içerisinde Buse Varol’un olmadığı bir kutlama düzenlemesi, kafaların karışmasına sebep olmuştu.

Kutlama gününden sonra evliliklerinde bir problem olmadığını açıklayan Buse Varol, Alişan’ın annesinin evinde düzenlenen doğum günü organizasyonuna, kendisini kimsenin davet etmediğini fotoğraflarda da bu yüzden yer almadığını ifade etmişti. Olaydan sonra çift hakkında boşanma sürecinin başladığı ancak bu sürecin gizlilik içerisinde yürütüldüğü, iddia edilmişti.

Alişan’dan İlk Paylaşım Geldi!

Kızının doğum günü partisine katılmayan ancak dün oğlu Burak’ın doğum günü organizasyonunda boy gösteren şarkıcı Alişan, Instagram hesabından eşi Buse Varol ve çocukları ile çekilmiş olduğu bir fotoğrafı paylaştı. Haklarında ayrılık dedikodularının çıkmasından sonra paylaşılan ilk yan yana fotoğraf olan bu fotoğrafta, Buse Varol’un asık suratlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Buse Varol’dan Göndermeli Paylaşım!

Kendi hesabından, özel olarak Alişan ile bir fotoğraf paylaşımı yapmayan Buse Varol, oğlunun doğum günü partisinde çekilmiş olan fotoğrafları Instagram hesabında paylaşarak, fotoğrafı kullanıcı yorumlarına kapattı. Buse Varol’un fotoğrafın altına yazdığı yazı, Alişan’a yapılan bir gönderme olarak algılandı. Varol, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Canımın içi, güzel kalpli oğlum. Ben, senin ile anne oldum. Senin ile büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Sen ve kardeşin oldukça, hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlık ile gelsin. İyi ki senin annenim.”

Buse Varol, yapmış olduğu paylaşımı daha sonra düzenleyerek “benim kardeşinden ve senden başka kimseye ihtiyacım yok” cümlesini paylaşımından kaldırdı.

Exit mobile version