GündemTeknoloji

Çoğu kullanıcının Instagram hesabı askıya alındı: Instagram Çöktü mü?

Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram’da bir takım sıkıntılı ve sorunlar olduğu görülüyor. Birçok kullanıcı popüler uygulamaya giriş yapamadığını ve bazı sorunlar yaşadığını dile getirdi. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram’daki sorun nedir?

Instagram’da yaşanan sorun henüz yaygın olarak görülmese de gittikçe şikâyetler artmaya ve durum ciddileşmeye devam ediyor. Sorun ile alakalı araştırmalar başladı. Çoğu Instagram kullanıcısı hesaplarına giriş yapmak istediklerinde “hesabınız askıya alındı” uyarısı ile karşı karşıya kaldığını belirtti.

Sosyal paylaşım sitelerinde zaman zaman geçici süreli aksaklıklar ve sorunlar yaşanabiliyor. Bu aksaklıklar, bazen uygulamaya giriş yapamazken, bazen de paylaşım yapma olanağı tanımıyor. Kimi zaman ise dikkat çekici farklı bildirimlerle karşı karşıya kalınabiliyor. Bugün en çok yer edinen Instagram uyarılarından biri de “hesabınız askıya alındı” uyarısı oldu.

Bazen bu uygulamalarda yaşanılan teknik aksaklıklar ve sıkıntıların bugün de tekrar ettiği tahmin ediliyor. Birçok Instagram kullanıcısı farklı sosyal medya hesapları üzerinden yaşadığı sıkıntıları dile getirseler bile, Instagram tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.