Gündem

Çok ciddi uyarı: Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın! Hafta boyunca devam edecek

Hava sıcaklığı bunaltmaya devam ediyor. Uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, nem oranının Antalya’da yüzde 85’e yükseldiği belirtilerek ilde yaşayan vatandaşlar uyarıldı. Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Acar, kronik hastalığı olanların dikkatli olmaları gerektiğini duyurdu.

Antalya’da nem oranı yüzde 85’e ulaştı ve ili nem bulutları kapladı. Yüksek sıcaklık ve nemin hafta boyunca devam edeceği bildirildi. Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Acar, nemin ve sıcaklığın yüksek olduğu saatlerde kronik rahatsızlığı olanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK

Bölgenin yüksek kesimlerinde kısa süreli yağış beklediklerini söyleyen Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Acar, “Yapılan değerlendirmeler sonucunda yüksek orandaki nem devam edecek. Minimum nem oranı gün içerisinde yüzde 65’e kadar düşebiliyor. Maksimum yüzde 85’e kadar ulaşıyor. Sıcaklıklar da 33 derecelere kadar ulaşıyor. Genel itibarıyla bölgemizde kıyı şeridinde yağış beklenmiyor. Nemin ve sıcaklığın yüksek olduğu zamanlarda kronik hastalığı bulunanların dikkatli olması gerekmektedir. Yüksek sıcaklık ve nem hafta boyunca devam edecek” dedi.