Çöp kamyonu sürücüsü almak için belediye duyuru yaptı: İlkokul mezunları başvurabilir!

Belediyede çalışmak isteyenler için yeni bir fırsat daha doğdu. Bir belediye çöp kamyonu sürücüsü kadrosunda 12 personel alımı için ilana çıktı. İlana başvuru yapmak isteyenlerin en az ilkokul mezunu olması gerekiyor.

Aydın Didim Belediyesi çöp kamyonu sürücüsü kadrosunda personel alımı yapacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden verilen ilanda en az ilkokul mezunu olanların başvuru yapabileceği belirtildi. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, 24 Haziran 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

ÖZEL ŞARTLAR

E/C/CE SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP OLMAK
PSİKOTEKNİK VE SRC4 BELGESİNE SAHİP OLMAK

Yapılan başvurularda, İşe girmek isteyenlerin sayısı birden fazla ise Belediye tarafından belirlenecek tarihte noter kurası çekilecektir.
Kurumun gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört katı, asil ve açık İş sayısı kadar yedek aday kura çekimi sonucu belirlenir.

NOTER KURASI: 29.06.2022 TARİHİNDE SAAT: 10:00’da DİDİM BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONUNDA YAPILACAKTIR.

SÖZLÜ SINAV: 4 Temmuz 2022 tarihlerinde saat:09:00-17:00 Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Cumhuriyet Mahallesi Şehit Kubilay Caddesi No:14 Didim/AYDIN adresinde sözlü mülakata tabi tutulacaklardır.

Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulur. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.

Exit mobile version