Corona virüsü yüzünden yasaklanmıştı, Çarşamba günü yeniden başlıyor!

Ülkemizde ilk kez 11 Mart 2020 tarihinde tespit edilen corona virüsü salgını nedeniyle pek çok yasak kararı alınmıştı. Özellikle şehirler ve ülkelerarası seyahatlerde yeni uygulamalar başlatılmıştı. Pandemi nedeniyle ikram servislerine kısıtlama getiren Türk Hava Yolları (THY) yeni bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaya göre, ikram servisleri Çarşamba günü yeniden başlıyor.

Corona virüsü salgını nedeniyle THY ikram servislerini kısıtlamıştı. Şirketten konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Buna göre, iç hat uçuşlarındaki ikram servisi yeniden yapılacak. Çarşamba günü yeniden başlayacak uygulama ile müşterilere soğuk sandviç, meze, meyve suyu ve su servisi yer alırken business sınıfı servisinde de soğuk tepside meze tabağı, tatlı ve salata tabağı ikram edilebilecek.

Açıklama yapıldı

Konuya ilişkin açıklamada bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ise “Gökyüzündeki favori restoranınız yeniden açılıyor. Eşsiz lezzete sahip Türk Hava Yolları ikramları, çarşamba günü itibarıyla iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek misafirlerimizle buluşuyor” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version