Çukur 97. Yeni Bölüm (4. Sezon 4. Bölüm) 2. Fragmanı Yayınlandı! Show Tv Çukur 96. Son Bölüm İzle!

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi Çukur 97. Yeni Bölüm (4. Sezon 4. Bölüm) 2. Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv’de 4. sezonu ile devam eden Çukur her sezonuyla Pazartesi akşamları tüm Türkiye’yi ekran başına toplamayı başarıyor. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Yamaç karakterine can verdiği Çukur mahallesinin lideri konumunda bulunduğu dizide aksiyon eksik olmuyor. Yapımcısı Ay Yapım olan Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli oturuyor. Senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim’in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi olan Çukur, 97. Yeni Bölüm (4. Sezon 4. Bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran Çukur son bölüm özetlerini ve yeni bölüm fragmanları haberimizde yer almakta. Çukur 97. yeni bölüm 2. fragmanı da bugün yayınlandı. Çukur dizisinin yeni sezon 4. bölümü (97. yeni bölüm) 28 Eylül Pazartesi Show TV’de ekrana gelecek.

ÇUKUR’UN 96. BÖLÜM (4. SEZON 3. BÖLÜM) ÖZETİ

Çukur’un 96. Bölüm (4. Sezon 3. Bölüm): Mahallesinden ve evinden ayrılan Yamaç, Efsun’a sığınır. Onları bir arada gören Nehir hepsinin hayatlarını etkileyecek bir karar alırken Yamaç’ın onu bu yoldan döndürüp döndüremeyeceği merakla beklenecek. Erdenetler cephesinde Arık ve Seren gizemli düşmanlarının peşindeyken Arık’ın hayatı aniden tehlikeye girecek. Cengiz ise sürpriz bir isimle işbirliği yaparak Yamaç’ı yanında durması için ikna etmeye bir adım daha yaklaşacak. Karşılarındaki düşmanın büyüklüğünü hiç beklenmedik bir saldırıyla birlikte bir kez daha anlayan Çukur halkı ve Koçovalıların mahallelerini korumak için kenetlenme anları nefesleri kesecek ve Yamaç’ın yokluğunda Çukur’da taşlar yerinden oynayacak. Fakat Koçovalıları bekleyen tek sürpriz bu olmayacak. Sevdiği adamla evlenmek üzere olan Karaca, aşkı ile ailesi arasında hayatının en zorlu kararını verecek. Çukur 96. Bölüm (4. sezon 3. bölüm)

ÇUKUR’UN 95. BÖLÜM (4. SEZON 2. BÖLÜM) ÖZETİ

Çukur’un 95. Bölüm (4. Sezon 2. Bölüm): Çukur sokakları Yamaç’ın vurulma haberiyle çalkalanırken Koçovalılar’ı bekleyen tek kötü haber bu olmayacak. Bütün aile önce Cumali’nin Yamaç’ı vurduğunu öğrendiğinde sonra da Cumali’nin söylediği gerçeklerle bir kez daha sarsılacak. Yamaç’ın vurulmasını bir fırsat olarak değerlendiren Cengiz Erdenet Arık’la işlerine devam edecek ancak bu kez yollarına hiç beklenmedik, gizemli biri tarafından taş konulacak. Yamaç sürpriz bir isim tarafından kaçırılıp iyileştirilirken Cumali Çukur’da yeni bir devir açtığını ilan edecek. Koçovalılar yeni haberlere alışmaya çalışırken Karaca kendi kaderini çizmeyi seçecek ve Azer’le birlikte hayatlarını değiştirecek bir karar alacaklar. Yamaç mahallesinin artık onun mahallesi, evinin artık onun evi olmadığını fark ettiğinde vereceği karar merak konusu olacak. Çukur 95. Bölüm (4. sezon 2. bölüm)
Çukur’un 94. Bölüm (4. Sezon 1. Bölüm): Ailesini bir arada tutmak ve mahallesini korumak için her şeyi yapan Yamaç’ın aylardır kaçtığı kabusla yüz yüze geldiği anlar nefesleri kesecek. Çukur, en büyük düşmanıyla savaşa girmek üzeredir. Emir’in Erdenet’ler hakkında yaptığı haber Çukur ve Erdenet’leri bir kez daha karşı karşıya getirecek. Yamaç ve Arık kozlarını birebirde paylaşırken Yamaç, en büyük Erdenet’in dikkatini çekecek. Erdenetler ve Çukur arasındaki savaşta bütün dengeleri değiştirecek kişi olan Cengiz, Yamaç hakkında önemli bir karar verecek. Cengiz’in Yamaç hakkındaki planı büyük merak uyandırırken Arık’ın bir sonraki hamlesi ise Yamaç’ı yüzleşmeye en korktuğu şeyle karşı karşıya getirmek olacak. Koçovalıların evinde düğün hazırlıkları sürerken Karaca’nın kendi kaderini çizmek için kurduğu gizli planlar Azer dahil herkesin hayatını etkileyecek. Ailesini bir arada tutmak ve mahallesini korumak için her şeyi yapan Yamaç’ın aylardır kaçtığı kabusla yüz yüze geldiği anlar nefesleri kesecek.

ÇUKUR’UN 94. BÖLÜM (4. SEZON 1. BÖLÜM) ÖZETİ

Çukur 94. Bölüm (4. sezon 1. bölüm) Çukur Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.

Çukur dizisini oyuncuları

Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı)
Ercan Kesal (İdris Koçovalı)
Perihan Savaş (Sultan Koçovalı)
Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu)
Rıza Kocaoğlu (Aliço)
Öner Erkan (Selim Koçovalı)
Necip Memili (Cumali Koçovalı)
Kubilay Aka (Celasun)
Kadir Çermik (Emmi)
İrem Altuğ (Ayşe)
Boncuk Yılmaz (Saadet)
Cem Uslu (Metin)
Uğur Yıldıran (Kemal)
Aytaç Uşun (Meke)
Ece Yaşar (Karaca)
Mustafa Kırantepe (Medet)

Exit mobile version