Cuma günü ücretsiz olacak: Duyuru yapıldı!

İzmir, İstanbul ve Ankara’da yaşayanları ilgilendiren karar duyuruldu. Yarından sonra ücret ödenmeyecek. Alınan karara göre, İzmir, İstanbul ve Ankara’da bazı toplu ulaşım araçları 19 Mayıs dolayısıyla ücretsiz olacak.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme yaşandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nda toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak edilirken, karar belli oldu. Buna göre, İzmir, İstanbul ve Ankara’da 19 Mayıs’ta bazı toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek. Bu kapsamda, İzmir’de İZBAN, İstanbul’da Gayrettepe – İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray ve Ankara’da Başkentray ücretsiz olacak.

19 MAYIS’TA ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile birlikte Ankara, İstanbul ve İzmir’de raylı toplu taşıma hizmetleri bu iki günde ücretsiz olacak. Buna göre; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yürütülen Gayrettepe – İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri ücretsiz gerçekleştirilecek.

Exit mobile version