Cuma gününden itibaren BİM’e yetişen kapacak: Duyuru yapıldı!

BİM’in aktüel ürünler kataloğu ilgiyle takip ediliyor. BİM, 25 Mart Cuma günü satışa sunulacak aktüel ürünlerini şimdiden duyurdu. Cuma gününden itibaren BİM’e gidenler kampanyadan yararlanabilecek. Yayınlanan kataloğa göre, blender seti 249 TL’ye satılacak.

Haftanın 2 günü salı ve cuma olmak üzere yayınlanan aktüel ürünler kataloğu vatandaşın ilgisini çekiyor. Marketlerin başlattığı kampanyalar zamların ardından en çok merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Market fiyatlarının artışa geçmesinin ardından kampanyalar vatandaşın gündemine oturdu. BİM’in kampanyalı ürünleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. BİM’de cumadan itibaren birçok ürün satışa sunulacak. Kataloğa göre, bu hafta tekstil ürünleri dikkat çekiyor.

25 MART CUMA BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Yeni Bim aktüel ürünler kataloğu olan 25 Mart 2022 Cuma tarihli kampanyalar ilk sırasında kalitesi ve içeriği ile göz dolduran dahili uydu alıcılı, Eba Tv uyumlu, kablosuz görüntü aktarımı, mouse ve klavye ile kullanıma uygun olan tek kumanda özellikli Scart, USB ve HDMI girişlere sahip 2 yıl Sunny tarafından servis garantili Woon 55 İnç Smart Dual Led Tv 5299 TL. Dahili uydu alıcılı, scart, usb ve hdmı girişli Woon 43″ HD Ready Uydulu Led TV 3999 TL. üstelik bu fırsat ürünleri sizlere kredi kartına peşin fiyatına 9 taksit ile sunuluyor.

Exit mobile version