Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı açıklaması yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, corona virüsü ile mücadelede aşılamanın 50 milyonu aştığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından aşılama ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, 50 milyon dozun aşıldığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silahımız olan aşıda, hamdolsun, 50 MİLYON dozu aştık. Hayırlı uğurlu olsun. Güçlü sağlık sistemimiz, sağlık çalışanlarımızın gayreti ve Milletimizin hassasiyetiyle birlikte yakın zamanda devreye alacağımız yerli aşımız TURKOVAC ile inşallah KOVİD-19’la mücadelemizi çok daha güçlü bir şekilde sürdürecek, Türkiye’yi daha sağlıklı yarınlara taşıyacağız.”

50 yaş üstüne 3. Doz aşı

Öte yandan Türkiye’de 50 yaş üzeri vatandaşların ve sağlık çalışanlarının üçüncü doz aşı randevuları açıldı. Vatandaşlar ve sağlık çalışanlarımız ilk iki dozda hangi aşıyı yaptırmış olurlarsa olsunlar 3. Doz olarak istedikleri aşıyı olabilirler.

Exit mobile version