Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hainlerin yularını tutanlar bizi yolumuzdan alıkoyamaz

Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pisti açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne terör baronları ne de bu hainlerin yularını tutanlar bizi yolumuzdan alıkoyamaz” dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pisti açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne Kandil ve Suriye’deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz. Burada sizlerin vasıtası ile bir gerçeği tekrar ifade etmek istiyorum: Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Ne Kandil ve Suriye’deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz. Burada sizlerin vasıtası ile bir gerçeği tekrar ifade etmek istiyorum: Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırıları ile milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir” dedi.

Exit mobile version