Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ekibi kazasından bir acı haber daha: Şehit sayısı yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma ekibini taşıyan araç kaza yaptı. Şırnak programının ardından meydana gelen kaza sonucunda 1 polis memuru şehit olmuştu. Bir acı haber daha geldi. Yaralı polislerden biri daha şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü Şırnak’taki programının ardından Cizre Nusaybin Karayolu Çığır Köyü mevkinde kaza meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koruyan polis ekibini taşıyan araç, Almanya uyruklu K.D yönetimindeki karavan ile çarpıştı.

Kazada Şırnak’ta görevli polis memuru Fırat Der hayatını kaybetti. İki polis memuru da yaralandı. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı polislerden biri daha tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

ŞEHİT SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

Sabah saatlerinde ise bir acı haber daha geldi. Yaralı polislerden İlker Duran tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada “Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran, Şırnak Nusaybin yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit olmuştur.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version