Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak: Başvurular 12 Eylül’de başlıyor!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı için ilana çıktı. Verilen ikanda alımların proje bazlı sözleşmeli olarak gerçekleştirileceği bildirildi. Alımlar için başvurular 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı farklı kadrolarda istihdam etmek için personel alımı yapacak. Alımlar için başvurularda adayların n 12.09.2022 – 26.09.2022 tarihleri arasında Başkanlığın internet sitesindeki (www.ssb.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurmaları ve aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 26.09.2022, Pazartesi günü mesai bitimine kadar (saat 18:00’a kadar) sisteme yüklemeleri gerekiyor.

İstenen Belgeler Adaylar başvuruları esnasında başvuru sistemine girmiş oldukları beyana göre değerlendirilecek olup, girilen bilgilerin hatalı olması, istenen belgelerden herhangi birinin eksik olması veya yanıltıcı beyanda bulunulması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

İstenen belgeler aşağıda sıralanmaktadır:

a) Özgeçmiş,

b) Son 6 aya ait vesikalık fotoğraf,

c) Diploma veya mezuniyet belgesinin veya Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet’ten alınmış barkodlu Yükseköğretim Mezun Belgesi,

d) Uluslararası geçerliliği olup, dil yeterliliği bakımından ÖSYM Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerlik Tablosuna göre YDS/e-YDS sınavlarına denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen puanla başvuruda bulunulması halinde ilgili sonuç belgesi,

e) SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/İşyeri Unvan Listesi Belgesi (Tüm SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü barkodlu ve içeriğinde İş Yeri Unvan Listesi bulunan)

Söz konusu ilan hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenler 15 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’ye ulaşabilirler.

Exit mobile version