Editörün SeçtikleriEkonomi

Cüzdanında banka kartı olanlara müjde! Market alışverişiniz 720 TL daha ucuz olacak

Kamu bankası Vakıfbank tarafından çok önemli bir kamğanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında katılanlara toplam 720 TL puan verilecek. Bu puanlar bir sonraki alışverişte kullanılabilecek ve bu doğrultuda alışverişiniz 720 TL daha ucuz olacak. Bu kampanya 30 Haziran’da sona erecek.

VakıfBank, Worldcard sahipleri için özel bir kampanya düzenliyor. 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında gıda marketleri, kasaplar, manavlar ve şarküterilerde geçerli olan bu kampanya ile alışveriş yapan müşterilere büyük avantajlar sunulduğu belirtilerek  VakıfBank Worldcard ile yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinizden sonra, sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde 60 TL değerinde Worldpuan kazanabileceğinşiz ve toplamda ise 720 TL’ye kadar Worldpuan hediye edileceği bildirildi.

DAHİL OLAN KARTLAR

Konu ile ilgili olarak kampanyadan yararlanmak için alışverişlerinizi World üye işyerlerinde, özellikle WORLD POS’larından yapmanız gerektiği paylaşılarak kampanya, müşteri bazında geçerlidir ve ek kartlar ile sanal kartlar da kampanyaya dahil olduğu aktarıldı.

Kampanyaya katılmak için VakıfBank’a kayıtlı cep telefonu numaranızdan “GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilirsiniz. Alternatif olarak, VakıfBank Mobil uygulamasındaki “Cepte Kazan” bölümünden de kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

30 HAZİRAN SON TARİH

Tüm bunlarla beraber katılım için gönderilen SMS’ler tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirileceği ve kampanya katılımınızı 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirebileceğiniz ifade edildi. Bu tarihler arasında yapılan alışverişler kampanyaya dahil olacaktır.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Aynı gün içinde aynı üye işyerinden yapacağınız tek seferdeki 750 TL ve üzeri alışverişlerinizden sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı ve VakıfBank Worldcard sahipleri için düzenlenen bu kampanya, gıda marketi alışverişlerinde ciddi bir tasarruf sağlama fırsatı sunulduğu belirtildi. Her alışverişinizde kazandığınız Worldpuanlar ile birikim yapabilir, avantajlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

Kampanyaya ticari kartlar ve Bankomat Kartlar ile yapılan alışverişler, nakit çekim, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 3 Temmuz 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 3 Ağustos 2024 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 4 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan “Katıldınız Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.