EkonomiGündem

Cüzdanında İstanbulkart’ı olanlar dikkat: 5,48 TL iade edilecek!

İstanbulkart sahiplerine özel kampanya duyurusu yapıldı. İstanbullu vatandaşların kullandığı İstanbulkart neredeyse bütün alanlarda kullanılıyor. Yapılan kampanya açıklamasında, İstanbulkart Mobil’den 14 Şubat tarihinde ulaşımda yapılacak ilk QR kod ile geçişin iadesi yapılacaktır. Bu kapsamda, geçiş tutarı üzerinden maksimum 5,48 TL’ye kadar iade yapılarak, hediye edilmiş olacak.

İSTANBULKART KAMPANYA KOŞULLARI;

İstanbulkart Mobil’i indirmek için; https://bit.ly/istanbulkart_mobil

İstanbulkart Mobil’den 14.02.2022 tarihinde ulaşımda yapılacak ilk QR kod ile geçişin iadesi yapılacaktır.

Hediye geçiş tutarı elektronik para olarak QR ödemesi yapılan dijital karta yüklenecektir.

Geçiş tutarı üzerinden maksimum 5,48 TL’ye kadar hediye edilecektir.

Qr kod ile Otobüs, Metrobüs, Metro ve Şehir Hatlarında geçerli ödeme noktalarında QR ile geçiş yapabilir.

Kullanıcı verilerinin işlenebilmesi, yaptıkları işlemlerinin izlenebilmesi ve kampanya ödüllendirmesi açık rıza izinlerinin bulunmasına bağlıdır. Açık rıza verilmesine ilişkin metinlerimizde belirtilen şekilde verilerinin işlenmesine rızası olmayan kullanıcılara, kampanya koşullarında belirtilen işlemleri yapmalarına rağmen, işlemleri izlenemeyeceği için ödüllendirme yapılamaz. Açık rıza tercihinizi mobil uygulamamızdan düzenleyebilirsiniz.

Kullanıcıların kampanyalara, katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihlerinizi mobil uygulamadan düzenleyebilirsiniz.

Kazanılan ödül bilgisi SMS kanalıyla yapılacaktır. Kampanya şartlarını sağlayan ancak SMS izni olmayan müşterilere, ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılmayacaktır.

Kampanya dönemi boyunca, kampanyadan bir kez faydalanılabilir.

Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda Belbim A.Ş. müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

Belbim Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.